Πωλούνται εξοχικές κατοικίες στο Στιβάρι Μπατσίου Άνδρου

Οι κατοικίες είναι μεζονέτες τριών επιπέδων και βρίσκονται στην περιοχή Άνω Στιβάρι Μπατσίου, λίγα λεπτά από το κέντρο του παραθαλάσσιου χωριού του Μπατσίου στην Άνδρο. Έχουν νοτιοδυτικό προσανατολισμό με θέα το Αιγαίο πέλαγος και τον κόλπο του οικισμού.
Ο
φέρων οργανισμός των κατασκευών είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα, ενώ η τοιχοποιΐα τους είναι μικτής κατασκευής από πέτρα (Καρύστου), μόνωση και τούβλο (εσωτερικά). Στα δάπεδα, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί πέτρα Καρύστου ακανόνιστης μορφής.


ΚΑΤΟΙΚΙΑ Β1


Η πρώτη κατοικία (Β1) είναι 103,60 μ².
Το πρώτο και χαμηλότερο επίπεδο είναι ένας ενιαίος χώρος με ένα λουτρό, ο οποίος με τις κατάλληλες τροποποιήσεις μπορεί να διαμορφωθεί είτε σε αυτόνομη γκαρσονιέρα είτε να δημιουργηθούν κύριοι (δωμάτια) και βοηθητικοί
(αποθήκη) χώροι για ολόκληρη τη μεζονέτα.
Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ο χώρος του καθιστικού, η ήδη τοποθετημένη κουζίνα και ένα W.C.
Στο τελευταίο και τρίτο επίπεδο βρίσκεται το υπνοδωμάτιο με την ντουλάπα και το ιδιωτικό του μπάνιο.


πρώτο επίπεδο

δεύτερο επίπεδο

τρίτο επίπεδο


ΚΑΤΟΙΚΙΑ Β2


Η δεύτερη κατοικία (Β2) είναι 127,70 μ².
Στο πρώτο επίπεδό υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό και ένας ενιαίος χώρος κουζίνας και καθιστικού. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και μία κλειστή θέση στάθμευσης.
Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από ένα W.C., τον ενιαίο χώρο με την κουζίνα (είναι ήδη τοποθετημένη) και το καθιστικό και το τρίτο έχει ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο.
Το κτήριο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως δύο αυτόνομες κατοικίες, ένα δυάρι στο πρώτο επίπεδο κ μία μεζονέτα στα άλλα δύο, είτε με μία μικρή τροποποίηση του πρώτου επιπέδου να δημιουργηθεί μία μεζονέτα τριών επιπέδων με 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, 1 W.C., τον χώρο της κουζίνας και του καθιστικού και μία αποθήκη (με το χώρο στάθμευσης να παραμένει ως έχει).

πρώτο επίπεδο

 δεύτερο επίπεδο

τρίτο επίπεδο

Ιδιοκτήτες: Νίκος Μ. Μουστάκας & Μαρία Μ. Μουστάκα